سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در باره کسانى که از جنگ در کنار او کناره جستند ، فرمود : ] حق را خوار کردند و باطل را یار نشدند . [نهج البلاغه]
اصولگرا

انتقادات تند و تیز دانشجویان از قوه قضاییه

 
کنفرانس خبری جامعه اسلامی دانشجویان با عنوان «آرمانخواهی و قوه قضاییه» صبح امروز چهارشنبه در محل دفتر مرکزی این تشکل دانشجویی برگزار شد.

به گزارش، در این نشست خبری تعدادی از اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دیدگاه های خودرا درباره عملکرد دستگاه های مسوول مبارزه با فساد بیان کردند.
در این مراسم، مجتبی ابراهیمی دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در پیام هشت ماده‌ای خود در سال 80 به قوای سه گانه در مورد مفاسد اقتصادی بیانات ارزشمندی فرمودند، گفت: این اتفاقات که در چند روزه اخیر شاهد آن هستیم در شان قوه قضائیه آرمانی جمهوری اسلامی نیست.
وی با اشاره به اینکه پیشینه جامعه اسلامی دانشجویان همواره حرکت در راستای اهداف انقلاب بوده است، اظهار داشت: ما در این جلسه قصد نداریم که بخشی از نظام را تضعیف کنیم اما براساس فرمایش رهبری مبنی بر اینکه دانشجویان باید زبان طلبکارانه‌ای از سه قوه داشته باشند، نقدهایی را نسبت به عملکرد قوه قضائیه و مجموعه وابسته به آن داریم که حرف‌های ما از سر دلسوزی است و قصد زیر سئوال بردن این قوه را نداریم.  
 ابراهیمی با تاکید بر فرمایش امیرالمومنین(ع) در خصوص امر قضاوت، افزود: در قانون اساسی جمهوری اسلامی در مورد عملکرد قوه قضائیه سند روشنی وجود دارد که متاسفانه در قوه قضائیه به این مسئله توجه نشده است و فساد در این قوه به سمت نهادینه شدن پیش می‌رود.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه باید مستقل از نهادهای درون نظام و مستقل از احزاب و فرآیندهای سیاسی نظام عمل کند، یادآور شد: امروز به دلیل برخی مستندات، این استقلال وجود ندارد.  
دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان افزود: قوه قضائیه باید علاوه بر رأفت در برخی از مواقع حساس، خشونت عمل داشته باشد که متاسفانه این امر به فراموشی سپرده شده است و رئیس این قوه در مورد بعضی از مسائل به طور جدی ایستادگی نمی‌کند.

وی گفت: عطوفت با کسانی که حق مردم را ضایع می‌کنند نابخشودنی است این در حالی است که در راس قوه قضائیه عطوفت، مهربانی و نرمش با مفسدان وجود دارد.  
ابراهیمی با بیان اینکه برخی از فرآیندهایی که در دو دهه اخیر در قوه قضائیه افتاده‌ است عدم ثبات و پایداری این قوه را نشان می‌دهد، خاطر نشان کرد: همه این موارد منجر به این شده که رهبری در مورد عملکرد این قوه موضع گرفتند و فرمودند مردم نباید در مورد مسائل قوه قضائیه با ابهامی مواجه شوند، با وجود این مسئله متاسفانه شاهد هستیم که امروز مردم نسبت به عملکرد این قوه دچار سرگردانی هستند.

وی با بیان اینکه عدم ثبات و سرگردانی در قوه قضائیه بیداد می کند، یادآور شد: اگر رئیس قوه قضائیه، معاونان درجه اول ایشان را در اهمال کاری‌ها مستثنی کنیم، در لایه‌های پایین‌تر شاهد مسائلی هستیم که حتی از سیستم سلطنتی شاه بدتر خواهد بود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه در بعضی از پرونده‌ها و مسائل مشاهده می‌کنیم که قوه قضائیه حزبی و جناحی برخورد می کند، یادآور شد: خیلی از مجموعه‌ها باید تکلیف خود را با قوه قضائیه مشخص کنند، در حالی که برخی حرف‌ها زده می‌شود که به جای ایجاد امید در مردم نسبت به قوه قضائیه ایجاد ناامیدی می‌کند.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه قوای سه گانه باید هم مورد اعتماد و هم مقتدر برای نظام باشند، اذعان داشت: در حالی‌ که تمام فرمایشات ولی امر ما باید تحقق پیدا می‌کرد، متاسفانه شاهدیم که هیچ کدام از این دو اصل در این قوا رعایت نمی‌شود.

ابراهیمی دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه افزود: امروز بحث قوه قضائیه و مباحث مطرح در این قوه به این دلیل اهمیت یافته که قشر زیادی از مردم با این قوه سرو کار دارند و ثانیاً قوه قضائیه یکی از سه قوای راس کشور است که اگر آنچه مردم انتظار دارند محقق نشود، مردم نسبت به نظام و انقلاب ناامید خواهند شد.  

وی به بیان ایرادات موجود در قوه قضائیه پرداخت و گفت: در قوه قضائیه فسادهایی راه یافته تا آنجا که خیلی از مسئولان این قوه و مسئولان دادگستری‌های استان‌های مختلف کشور به فساد کشیده شده‌اند و باید این سئوال را مطرح کرد که چرا نباید پرونده زیر 50 میلیون تومان در قوه قضائیه بررسی شود.

ابراهیمی بیان داشت: چرا قاضی که رای صادر می کند و پرونده فرهنگ و توسعه را می‌بندد و خودش نیز چند میلیارد تومان از سود این موسسه برداشت می کند؟ این پول‌های برداشت شده کجا رفته است، چرا آقای رازینی حاضر به پاسخگویی در این زمینه نیست؟  

وی با بیان اینکه متاسفانه یا خوشبختانه شهرام جزایری که نماد، مفسد اقتصادی در کشور بود فرار کرد، گفت: قوه قضائیه نشان داد که نمی‌تواند با یک نماد فساد اقتصادی مبارزه کند اگر شهرام جزایری فاسد و رشوه گیر بود و از پول بیت المال دزدی می کرد چرا از همان ابتدا به پرونده او رسیدگی نشد و پیگیری پرونده او 5 سال به طول انجامید؟!  

ابراهیمی با اشاره به اینکه کسانی نتوانستند با جوانی که تعدادی از نمایندگان مجلس و دولت را با پول بخرد برخورد کنند، گفت: به نظر می‌رسد که قوه قضائیه نمی‌تواند خطاب فرمان هشت ماده‌ای رهبر معظم انقلاب قرار گیرد.

وی خطاب به آیت الله شاهرودی و رازینی و کسانی که در راس قوا هستند، گفت: شما باید به فرمان هشت ماده‌ای در سال 81 پاسخ دهید و اگر فرمان رهبری فصل الخطاب است پس چرا به این فرمان پاسخی داده نشد.

ابراهیمی همچنین با بیان اینکه ایجاد امنیت اقتصادی و شغلی وظیفه دولت و مبارزه با مفاسد اقتصادی وظیفه قوه قضائیه است، گفت: ما شاهدیم که عملکرد این قوا با هم جابه جا شده است و رئیس جمهور نیز اعلام می‌کند که نام دو نفر از کسانی که هزار میلیارد از بیت المال را دزدی می‌کند مطرح خواهد کرد و چرا این مسائل پیگیری نمی‌شود؟!  

وی با بیان اینکه جای تاسف است که چرا باید به جای قوه قضائیه جنبش دانشجویی اظهار نظر کند، گفت: پرونده کلان زمین خواری در سیرجان رخ می‌دهد و طلبه‌ای این قضیه را پیگیری می کند و دستگیر می شود و به جای اینکه این پرونده زمین خواری مورد بررسی قرار گیرد این طلبه که مطالبه عدالت کرده است به 91 روز زندان محکوم می‌شود.  

ابراهیمی گفت: باید پرسید طبق کدام سند و ماده قانونی، 91 روز برای روحانی حکم صادر می‌کنید، چرا که کسی در این زمینه اعتراض نمی‌کند.  

وی به قاچاق کالاها در زمینه‌های مختلف اشاره و عنوان کرد: اگر دل شما برای امنیت شغلی می‌سوزد چرا جلوی قاچاق کالاها را نمی‌گیرد و باعث ضرر رسیدن به سرمایه داران ایرانی و جوانان ایرانی می‌شوید.  

وی به فرمایش مقام معظم رهبری در سال 80 اشاره و خاطرنشان کرد: به عنوان یک دانشجو از جنبشی که سابقه نیم قرنی دارد این سئوال را می‌کنم شما که مورد خطاب رهبری هستید به حقوق مردم رسیدگی نمی‌کنید.

ابراهیمی با اشاره به اینکه در این زمینه تکلیف مردم چیست، اظهار داشت: احزاب توانایی وکیل گرفتن دارند اما مردم روستا چگونه می توانند وکیل بگیرند به عبارتی آنقدر قوانین دست و پا گیر در قوه قضائیه وجود دارد که این افراد دستشان به جای بند نیست و چرا نباید به حق مستضعفان رسیدگی شود.  

وی با بیان اینکه صاحبان اصلی انقلاب مستضعفان هستند، اظهار داشت: من به عنوان عقبه جنبش دانشجو که همیشه مورد توجه مردم بوده است، به نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت و قوه قضائیه می گویم که آنقدر سایت بازتاب معضل اساسی مملکت بوده که شما نامه‌ای با امضای 136 نفر می‌نویسید و این قضیه را پیگیری می کنید چرا این نمایندگان از حق مردمی که در روستاها تضعیف می شود نامه نمی‌نویسند و با این‌ها برخورد نمی‌کنند.

دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان با احزاب اتمام حجت کرد و گفت: چرا احزابی که داعیه پیروی امام را دارند و همچنین احزابی که سخن از آزادی بیان می کنند، با این مسئله برخورد نمی کنند.  
ابراهیمی ادامه داد: احزاب نشان دادند که اگر همه مردم در نهایت فقر و همچنین در نهایت ثروت باشند احزاب کاری با آنها ندارد و تنها چیزی که برای آنها مهم است رای گیری از مردم به نفع خودشان است.  
وی یادآور شد: شما نباید جنبش دانشجویی را حزب تصور کنید که ترس از دست دادن منفعت خود دارد ما اعلام می کنیم که دانشجویان به مانند گذشته پیاده نظام احزاب نیستند بلکه امروز به یک آگاهی رسیده‌اند که اگر احزاب این مسأله را پیگیری نکنند و با مردم حرف نزنند ما پیگیری می کنیم.  

وی ادامه داد: برخی از شهرها و روستاها و در تریبون عدالت اداری برخی از قضات و کارکنان و سران قوه قضائیه به فساد مالی دچار شده‌اند و باید جلوی آنها گرفته شود و گرنه ما اعتراضات خود را به رهبری اعلام خواهیم کرد.

ابراهیمی ادامه داد: مردم ایران که 27 سال به پای انقلاب نشستند و خون دادند نباید به خاطر این اشتباهات و ندانم کاری‌ها مجازات شوند.
وی به سخنان شهید مطهری در سال 59 اشاره و خاطرنشان کرد: اگر انقلاب اسلامی نتواند عدالت اجتماعی را به معنای واقعی محقق کند باید منتظر روزی باشیم که مردمی از جنس همین انقلاب اسلامی قیام کنند و انقلاب واقعی را روی کار بیاورند.

 


پژمان شیخ الاسلامی‌نسب مسئول واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان نیز در ادامه این کنفرانس با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر وظیفه دو قوه مجریه و قضاییه بر خشکانیدن ریشه مفاسد اقتصادی گفت: اگر عملکرد این دو قوه بعد از سوم خرداد را بررسی کنیم، می‌بینیم که جای این دو قوه در حال عوض شدن است و عملکرد قوه مجریه باید جبران عملکرد قوه قضاییه را هم بکند و حتی دیده‌ایم که خود آقای شاهرودی با اعمال فشار از اعلام اسامی مفسدان اقتصادی توسط رئیس جمهور ممانعت به عمل آورد.


شیخ‌الاسلامی افزود: متأسفانه ضعف عملکرد قوه قضاییه قوه مجریه را نیز تحت فشار قرار داده است و سستی و اهمال‌های قوه قضاییه دیگر قابل تحمل نیست.


وی به اطاله دادرسی‌های گسترده در قوه قضاییه در سطح وسیع در پرونده‌های متنوع اشاره کرد و آن را از نقایص عمده در عملکرد قوه قضاییه برشمرد و اظهار داشت: رسیدگی به پرونده‌های شهرام جزایری و برادر آقای رفیق دوست آنقدر طول کشید که این دو به خارج فرار کردند و از مجازات رها شدند. از سوی دیگر آقای شاهرودی خود تفکیک قوا را مخدوش کرده و دغدغه حمایت ایشان از سرمایه‌گذاری و سرمایه داران به جای برخورد با نا‌امن کنندگان عرصه فعالیت‌های اقتصادی باعث خلل در تفکیک قوا شده است.


این فعال دانشجویی بیان داشت: من نتیجه تحقیقی را دیده‌ام که تعلل قوه قضاییه در رسیدگی به مفاسد اقتصادی باعث خروج بیش از 200 میلیارد دلار ارز از کشور شده است.


مهدی ولی‌زاده مسئول واحد روابط عمومی نیز در ادامه این نشست، قوه قضاییه را آخرین نهاد برای مقابله با مفاسد اقتصادی برشمرد و گفت: اولین دستگاهی که مسئولیت مقابله با مفاسد اقتصادی را دارد مجلس شورای اسلامی است و من از مجلس می‌پرسم که کدام مصوبه برای مبارزه با مفاسد اقتصادی را بعد از فرمان هشت ماده‌ای مقام معظم رهبری داشته است.
ولی‌زاده شهرام جزایری‌ها را قربانی آقازاده‌های کشورمان دانست و افزود: فردای فرار شهرام جزایری تیتر همه روزنامه‌ها به همین موضوع اختصاص داشت ولی متأسفانه همه این تیترها متناسب با انگیزه‌های جناحی و سیاسی این روزنامه‌ها تنظیم شده بود.


وی اظهار داشت: ما نباید با یک اتفاق مثل فرار شهرام جزایری قوه قضاییه را تخریب کنیم. این احتمال وجود داشته که وی می‌خواسته است خیلی حرف‌ها را بزند.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: ما می توانستیم به جای این نشست نشستی را در مذمت اقتصاد دولتی برگزار کنیم که در آن ریشه مفاسد اقتصادی ما که از اقتصاد دولتی ارتزاق می‌کند، مورد بررسی قرار گیرد. چرا دیوان محاسبات که مسئول رسیدگی به نحوه هزینه کرد بودجه دولتی است به درستی به وظیفه خود عمل نمی کند؟


ابراهیمی دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه مجدداً به ایراد سخن پرداخت و افزود: دلیل حساسیت زیاد قوه قضاییه این است که عده زیادی از مردم با این دستگاه در ارتباط هستند و این دستگاه در اجرای عدالت نقش زیادی دارد.

وی تأکید کرد: اگر مسئولان قوه قضاییه شخصاً از فساد مبرا بودند رسیدگی به مفاسد خیلی سهل تر بود، ولی متأسفانه مسئولان ارشد قوه قضاییه نیز امروز به فساد آلوده شده‌اند و می‌گویند که دیگر آن قدر فساد زیاد شده است که ما به پرونده‌های زیر 50 میلیون تومان رسیدگی نمی‌کنیم.
این فعال دانشجویی گفت: چرا قاضی پرونده موسسه فرهنگ و توسعه بعد از اعلام حکم بستن حساب بانک موسسه شخصاً یک میلیارد تومان از حساب این موسسه برداشت می‌کند. دلیل این که آقای رازینی رئیس دیوان عدالت اداری نمی‌گذارد به این پرونده رسیدگی شود ارتباط خانوادگی وی با قاضی ربیعی مسئول رسیدگی به این پرونده است که اگر پشت پرده این پرونده افشا شود آبروی آقای رایزنی هم می‌رود.


ابراهیمی شهرام جزایری را نماد مفاسد اقتصادی و مبارزه با آن توصیف کرده و اظهار داشت: قوه قضائیه‌ای که توان رسیدگی به این نماد را نداشته است حقا لیاقت و صلاحیت لازم برای مبارزه با مفاسد اقتصادی و مخاطب قرار گرفتن فرمان هشت ماده‌ای مقام معظم رهبری را ندارد. چطور است که آقای رایزنی با چنین پیشینه‌ای در انتخابات مجلس خبرگان کاندیدا شده، رای می‌آورد و حالا می‌خواهد برای رهبری مملکت تصمیم بگیرد.


وی نیز تصریح کرد که جای قوه قضائیه و قوه مجریه تغییر کرده است و برخورد با مفاسد را قوه مجریه به عهده گرفته و آقای هاشمی شاهرودی دغدغه امنیت اقتصادی دارد.


دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان به پرونده زمین خواری دستگاه‌ها و مسئولان دولتی در سیرجان اشاره کرده و بیان داشت: در جایی که یک طلبه عدالت خواهد آمده و دست مفسدان اقتصادی را رو کرده است قوه قضائیه به جای برخورد با مفسدان با این طلبه برخورد کرده و ضمن صدور رای زندان برای وی اقدام به اجرای آن هم کرده است.


ابراهیمی به حجم زیاد کالای قاچاق وارداتی به کشور و زمین خوارهای گسترده در کشور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: خطاب من به شخص آقای شاهرودی است که ورود کالاهای قاچاق به کشور و خارج کردن زمین کشاورزان از دست آنها نیز امنیت اقتصادی و شغلی مردم را به خطر می‌اندازد ولی آیا فقط امنیت سرمایه و فعالیت اقتصادی بعضی‌ها مهم است؟


وی گفت: امروز اگر ما را به خاطر حرف‌ها پشت در این اتاق دستگیر نکنند جایزه به ما نمی‌دهند. آقای شاهرودی خطاب من به شخص شماست که مقام رهبری در پیام 8 ماده‌ای گفتند در مبارزه با مفاسد اقتصادی تبعیض نباشد و شعاری با این قضیه برخورد نشود، شما خودتان عملکرده دستگاه مطبوع خود در این زمینه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟


این فعال دانشجویی ادامه داد: ابهام در ساختار و عملکرد قوه قضائیه غوغا می‌کند و هر روز نیز بر حجم آن افزوده می‌شود. شوراهای حل اختلاف اگرچه بعضا مفید واقع شده‌اند اما عموم آنها رویه‌ها و رسیدگی‌های قضایی را با ابهام و موانع جدید و متعدد مواجه کرده است و در عموم این شوراها عده‌ای آدم بی‌سواد و ناآشنا با حقوق و قضا فعالیت می‌کنند.


ابراهیمی گفت: آقای شاهرودی چرا به فریاد صاحبان اصلی انقلاب که مستضعفین هستند رسیدگی نمی‌کنید. من می‌خواهم با برخی احزاب و دستگاه‌ها از طرف جنبش‌ دانشجویی یک اتمام حجت کنم و آن اینکه اگر بستن سایت بازتاب آن قدر برای مملکت مهم می‌شود که 130 نماینده مجلس که به گفته مقام معظم رهبری باید تمام وقت خود را صرف رسیدگی به مشکلات مردم کنند می‌آیند به قوه قضائیه درباره بازگشایی آن نامه می‌نویسند در حالی که بسیاری از مردم حتی امکان دسترسی به این نماینده‌ها را ندارند اگر این نمایندگان و احزاب در برخورد خود با مفاسد اقتصادی تجدیدنظر نکنند ما اسناد خود را مبنی بر دست داشتن ایشان در مفاسد متعدد اقتصادی و زمین‌خواری‌های آنچنانی رو می‌کنیم.


وی خطاب به احزاب نیز تاکید کرد: همچنین به احزاب که یا داعیه حقوق مردم را دارند و یا داعیه آزادی مردم را اعلام می‌کنم که ما دیده‌ایم که اگر مردم ما از فقر و گرسنگی بمیرند هم برای احزاب مهم نیست و احزاب فقط از مردم رای می خواهند. اگر قرار است روال اینگونه ادامه یابد ما با مردم و دانشجویان ریز و دقیق صحبت خواهیم کرد و تکلیف‌ها را مشخص خواهیم کرد.
دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان اظهار داشت: آقای شاهرودی در بخش‌های مختلف قوه قضائیه به خصوص در استان‌ها مسئولان آنها به شدت گرفتار فساد اقتصادی، فرهنگی و غیره شده‌اند و بر شماست که مانع آنها شوید والا جنبش دانشجویی درد دل‌های خود را نزد مقام معظم رهبری می‌برند و مقابل شما می‌ایستند. آقای شاهرودی تا مردم به دلیل ممانعت قوه قضائیه از اجرای عدالت اجتماعی از انقلاب و نظام رویگردان نشده و انقلاب دیگری نکرده‌اند در نگاه و عملکردتان تجدیدنظر کنید.


شیخ‌الاسلامی نیز در ادامه با قرائت بخش‌هایی از پیام هشت ماده‌ای مقام معظم رهبری برای مبارزه قاطع و شفاف با مفاسد اقتصادی گفت: در این پیام تاکید شده است که در مبارزه با مفاسد اقتصادی تبعیض نباشد و به حرف کسانی که مبارزه با مفاسد اقتصادی را تهدید کننده امنیت اقتصادی می‌دانند توجه نشود و در این روند اطلاع‌رسانی شفاف صورت گیرد، حال آقای شاهرودی توضیح دهند که آیا عملکردشان در مبارزه با مفاسد اقتصادی تبعیض‌آمیز نبوده و تشریح کنند که تحلیل ایشان مبنی بر تعارض امنیت اقتصادی و مبارزه با مفاسد اقتصادی چه نسبتی با فرمایشات مقام معظم رهبری دارد؟


وی افزود: کجای کار دستگاه قضایی منطبق بر الگوی حکومت علوی است؟ ما البته حساب نظام دینی و اسلامی‌مان را از عملکرد فرصت‌طلبان جدا می‌دانیم و معتقدیم بخشی از نظام ما گرفتار فساد شده است.


خانم عسگریان نیز در پایان با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری ما اکنون در مرحله سوم حرکت نهضت و انقلاب اسلامی و در مرحله استقرار دولت اسلامی هستیم نحوه و عملکرد دستگاه قضایی در مبارزه با مفاسد اقتصادی را به عنوان مانعی بر سر راه این گام و حرکت توصیف کرد.

منبع: رجانیوز 



  • کلمات کلیدی :
  • محمد حق جو ::: پنج شنبه 85/12/10::: ساعت 5:14 عصر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 527
    بازدید دیروز: 231
    کل بازدید :1801302

    >> درباره خودم <<

    >> پیوندهای روزانه <<

    >>آرشیو شده ها<<
    آذر - دی - بهمن 1385
    بهمن 85
    نیمه اول اسفند 85
    نیمه دوم اسفند 85
    فروردین 86 یک
    فروردین 86 دو
    فروردین سه
    فروردین 4
    اردیبهشت 1
    اردیبهشت 2
    اردیبهشت 3
    اردیبهشت 4
    خرداد 86
    تیر 86
    مرداد 86
    شهریور 86
    مهر 86
    آبان 86
    آذر 86
    دی 86
    بهمن 86
    اسفند 86
    فروردین 87
    اردیبهشت 87
    خرداد 87
    تیر 87
    مرداد 87
    شهریور 87
    مهر 87
    آبان 87
    آذر 87
    دی 87
    بهمن 87
    اسفند 1387
    فروردین 1388
    اردیبهشت 1388
    خرداد 1388
    تیر 1388
    مرداد 1388
    شهریور 1388
    مهر 1388
    آبان 1388
    آذر 1388
    دی 1388
    بهمن 1388
    اسفند 1388
    فروردین 1389
    اردیبهشت 1389
    خرداد 1389
    تیر 1389
    تیر 89
    مرداد 89
    شهریور 89
    مهر 89
    آبان 89
    آذر 89
    دی 89
    بهمن 89
    اسفند 89
    فروردین 90
    اردیبهشت 90
    خرداد 90
    تیر 90
    مرداد 90
    شهریور 90
    مهر 90
    آبان 90
    آذر 90
    دی 90
    بهمن 90
    اسفند 90
    فروردین 91
    اردیبهشت 91
    خرداد 91
    تیر 91
    مرداد 91
    شهریور 91
    مهر 91
    آبان 91
    آذر 91
    دی 91
    بهمن 91
    اسفند 91
    زمستان 91
    بهار 92
    تابستان 92
    پاییز 92
    زمستان 92
    بهار 93
    تابستان 93
    پاییز 93
    زمستان 93
    بهار 94
    تابستان 94
    پاییز 94
    زمستان 94
    بهار 95
    تابستان 95
    پاییز 95
    زمستان 95
    بهار 96
    تابستان 96
    پاییز 96
    زمستان 96
    بهار 97
    تابستان 97
    زمستان 97
    پاییز 98
    بهار 99
    پاییز 99
    زمستان 99
    بهار 0
    تابستان 0
    زمستان 0

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    اصولگرا

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<













    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<